Loopbaanbegeleiding

Je denkt aan een carrièreswitch of je bent op zoek naar een betere work-lifebalans. Of je bent op zoek naar een optimalere samenwerking met je collega’s. Kortom jouw coachingsvraag kadert in functie van je loopbaan.

 

Dan is een loopbaanbegeleiding voor jouw het ideale coachingstraject. Als partner van Pygmalion kan ik jouw deze begeleiding aanbieden.

Waarom coaching?

Een coach is iemand die je aan de hand van gesprekken ondersteunt in je eigen leer- en ontwikkelingsproces. Die je stimuleert om te reflecteren en kwaliteiten helpt vrijmaken.

Niet door beslissingen in jouw plaats te nemen maar door je een pad te tonen waar je dacht dat er geen was.

Even praktisch

Voor loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van loopbaancheques via de VDAB.

Heb je reeds 7 jaar werkervaring als werknemer of zelfstandige, dan betaal je voor 7 uur coaching slechts 80 euro.

Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur begeleiding. Je betaalt 40 euro per loopbaancheque. Lees meer op de website van de VDAB (https://www.vdab.be/loopbaancheques).

Afhankelijk van jouw loopbaanvraag bepalen we samen hoe dit traject eruit ziet. Wil je graag meer inzoomen op jouw talenten of ben je benieuwd waarom een samenwerking met een collega niet vlot verloopt zodat er verandering komt? Na het intakegespek zetten we samen de krijtlijnen van dit traject uit.

pygmalion2.be

Twijfel je?

Geen nood, alles start met een intakegesprek waarbij we elkaar leren kennen.
Jij kan oordelen of mijn aanpak iets voor jou is, ik schat in of ik jou kan helpen.