Ondernemende vrouw 2.0

Je hebt een eigen zaak. Vol enthousiasme ben je eraan begonnen maar toch loop je vast. Je voelt je misschien slaaf van je eigen zaak en raakt bedolven onder taken die je eigenlijk niet graag doet. Misschien kan je nog niet benoemen wat er aan de hand is. Mis je efficiëntie, betrokkenheid, voeling?

Aan de hand van coachende vragen leggen we de vinger op de pols. Daarna kunnen we samen aan de slag om bij te sturen. We stellen een nieuwe strategie op en realiseren dat aan de hand van een stappenplan.

Behalve ondersteuning en begeleiding als coach en sparringpartner, kan ik je als professional organizer tips and tricks leren voor het organiseren van je werkplek.

Waarom coaching?

Een coach is iemand die je aan de hand van gesprekken ondersteunt in je eigen leer- en ontwikkelingsproces. Die je stimuleert om te reflecteren en kwaliteiten helpt vrijmaken.

Niet door beslissingen in jouw plaats te nemen maar door je een pad te tonen waar je dacht dat er geen was.

Even praktisch

In dit traject zit 12 uur coaching inbegrepen.

Het traject is ingedeeld in verschillende sessies waarbij onderstaand schema een rode draad kan zijn. Maar samen bepalen we, waar we langer of minder lang willen bij stil staan en een zijspoor is zeker ook toegelaten. Samen onderzoeken we waar je pijnpunten liggen binnen je onderneming, waarom je droom niet meer goed aanvoelt.

  • Intake gesprek (1 uur) samen verkennen we waar jouw grootste vraag in ondersteuning ligt en zetten we de grote lijnen van dit traject uit.
  • Sessie 1 (2 uur) aan de hand van coachende vragen leggen we de vinger op de pols. Waar knelt het? Wat doe je graag? Wat doe je niet graag binnen je onderneming?
  • Sessie 2 (2 uur) verdiepen we nog verder de knelpunten. Is er onderliggend nog iets anders aan de hand? Hebben we de struikelblokken duidelijk in beeld?
  • Sessie 3 (2 uur) onderzoeken we mogelijke oplossingen. Wat kan er? Wat past er bij mij? Wat wil ik?
  • Sessie 4 (2 uur) is afhankelijk van mogelijk oplossingen die jij verder wil uitwerken. Een nieuwe visie, missie en strategie? Of eerder extra organisatie tips die bij jouw passen?
  • Sessie 5 (2 uur) zoemen we nog verder in op  “Wat is nu mijn volgende stap?”
  • Sessie 6 (1 uur) is een opvolgsessie rond “Waar loop je nog tegenaan?”

Voor dit traject betaal je 700 euro.

Twijfel je?

Geen nood, alles start met een intakegesprek waarbij we elkaar leren kennen.
Jij kan oordelen of mijn aanpak iets voor jou is, ik schat in of ik jou kan helpen.