Wie ben ik?

Ik ben een vrouw met heel veel interesses. Ik ben vlug enthousiast voor iets nieuw en heb intussen ook geleerd dat dit meteen mijn grootste valkuil kan zijn.

Ik reis graag en probeer maximaal de natuur, de cultuur en de mensen te leren kennen. Ik drink graag een koffie in de stad maar zoek even graag de stilte van de natuur op. Liefst op een hoge bergtop, mét sneeuw.

Ik heb graag veel vrienden rond mij maar geniet even graag, alleen in alle stilte, van een goed boek.

Soms sta ik te swingen en soms kan ik helemaal geen muziek verdragen. En al sport ik doodgraag, soms heb ik geen goesting om die sportschoenen aan te trekken.

Waar sta ik op dit moment in mijn leven?

Ik ben getrouwd, heb twee puberzonen en we wonen in een gerenoveerd huis in Ertvelde. In het verleden heb ik samen met mijn man en een tof team collega’s  de onderneming Fixsus gerund. Momenteel werk ik deeltijds als coördinator in Villa Zomernest, een open huis voor mensen met en na kanker, en ontvang ik met veel enthousiasme vrouwen in mijn coachingpraktijk thuis.

Het idee om de coachingpraktijk Bewuste Vrouwen op te starten is ontstaan vanuit mijn grote interesse in de mens. Het viel me vooral op dat mannen iets gemakkelijker in het leven staan dan vrouwen. Het lijkt alsof wij meer gewicht op onze schouders dragen en we onze beslissingen vaak laten afhangen van externe factoren en niet altijd van wat we zelf willen.

Gedreven door mijn doel volgde ik verschillende extra opleidingen:

  • Postgraduaat Coach aan de AP Hogeschool Antwerpen
  • Inspirerend coachen volgens Jef Clement
  • Mini MBA
  • Financieel management
  • Professional Organizing

Waar wil ik naartoe?

Heb je even de tijd? Ik heb namelijk nog veel dromen. Naast gelukkige kinderen, verschillende bergtoppen, tal van reisbestemmingen, vrijwilligerswerking, eeuwige student zijn, wil ik gewoon blijvend groeien als persoon.

Met mijn coachingpraktijk wil ik zoveel mogelijk vrouwen ondersteunen in hun zoektocht naar hun bewustere ik en de kracht in elke vrouw naar boven halen, hen inspireren en stimuleren.

Ben ik dan altijd op mijn best? Absoluut niet, maar ik pleit voor zoveel mogelijk bewuste vrouwen.